Sandforest Solstolar i Trä

Välkommen till vår exklusiva kollektion av solstolar i trä med egen design. Vi är stolta över att erbjuda dig solstolar av högsta kvalitet som inte bara är skräddarsydda efter dina önskemål, utan också uppfyller de stränga kraven för hållbarhet och kvalitet genom att inneha FSC-certifikat och ISO 581-standard samt tillverkade i Europa.

Hållbart och Miljövänligt: Våra solstolar är tillverkade av noga utvalt trä som uppfyller de höga standarderna för Forest Stewardship Council (FSC). Detta certifikat säkerställer att träet härrör från hållbart skogsbruk, där miljö, socialt ansvar och ekonomiskt välbefinnande prioriteras.
Anpassad Design: Vi erbjuder möjligheten att skapa din egen design och anpassa din solstol enligt dina specifika önskemål och behov.
ISO 581 Kvalitetsstandard: Våra solstolar uppfyller även ISO 581-standard, vilket garanterar högkvalitativt utförande och material. Detta säkerställer att din solstol är tillverkad med fokus på hållbarhet, säkerhet och långvarig användning.

Tillåt oss att skapa den perfekta solstolen för dig, där varje detalj är utformad enligt din vision. Upptäck vårt sortiment och låt oss hjälpa ditt varumärke att synas.

MOQ är 2st på alla stolar. Skulle det gälla fler än så, då ber vi dig kontakta oss direkt för att få bäst möjliga pris för ditt antal. 

Tillagd i varukorgen