Bivaxdukar är en ekologisk produkt för alla som letar efter en miljövänlig lösning för livsmedelsförpackningar. Det är en produkt för förvaring av mat, gjord av bomullstyg och bivax i sann ZERO WASTE anda.

Du kommer definitivt att älska bivaxdukar – de är väldigt lätta att använda . Lägg bara din mat i en bivaxpåse eller i bivaxduken och slå in den! På så sätt får du en estetisk härlig förpackning som piggar upp men även förlänger färskheten på den packade maten. Du kan alltid ha bivaxdukarna/påsarna med dig – de är små och tar inte för mycket plats. Istället för mat eller aluminiumfolie och plastpåsar/plastfolie kan du använda dessa ekologiska dukar och påsar istället. Allt för att minska din förbrukning av plast! Du kan även slå in frukt, grönsaker, bakverk och många andra livsmedel i dem.

Genom att använda BIVAXDUKAR och BIVAXPÅSAR minskar vi plast i våra liv och förhindrar att mikroplast kommer in i vår mat. Dessutom kommer produktens ingredienser: renat vax, jojobaolja och träharts att hålla maten fräschare längre och du kommer att producera mindre svårt återvunnet avfall.

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av härliga och roliga teman i flera olika storlekar.

WEBSHOPPEN HITTAR DU HÄR