Övriga Produkter

Här ser du våra övriga produkter så som svensktillverkad handdesinfektion och en handväska gjord på återvunnet segel.

Limited Edition Evia Väska

Återvunnen plast | Handväska

I sann zero-waste anda så har vi återvunnit ett segel som blåst sönder mellan ön Evia och fastlandet i Grekland, vilket medförde att det inte gick att rädda. Vi valde då att behålla seglet och ge det nytt liv. Det blev vår nya Evia Väska som vi valt att kalla den. Väskan är klippt och sydd i Ystad, Sverige nära sandskogen där vi hämtar vår inspiration. Varje väska är ett unikt exemplar.

Seglet starka material gör att väskan klarar mycket och håller länge. Den är användbar till allt från strandväska, shoppingbag eller gymbag. Bara fantasin som sätter stopp.

Det är en hållbar, unik och snygg väska. Med lång hållbarhet för både dig själv och miljön.

Höjd 40cm Bredd 50cm D10cm

Längd axelband 75cm

Material: Laminerad duk/nylon

599,00 kr Ink. moms

Svensktillverkad AlcoSpray

Antibac 50ml | 77 vol%

Handspritsspray 77 vol% återfuktande handdesinfektion berikad med Aloe vera som fuktbalanserare och mjukgörare. Effektiv mot bakterier och virus utan att torka ut huden. Går snabbt in i huden och klibbar inte efter avdunstning. Tillverkad i Sverige. 3,5 års hållbarhet.

Certifierad enligt EN1500.

39,00 kr Ink. moms

Svensktillverkad AlcoGel

Antibac 100ml | 77 vol%

Handspritsgel 77 vol% återfuktande handdesinfektion berikad med Aloe vera som fuktbalanserare och mjukgörare. Effektiv mot bakterier och virus utan att torka ut huden. Går snabbt in i huden och klibbar inte efter avdunstning. Tillverkad i Sverige. 3,5 års hållbarhet.

Certifierad enligt EN1500.

49,00 kr Ink. moms

Vill du bli återförsäljare?