Tack för ditt fina arbete tillsammans med oss under året.
Vi vill önska dig en riktigt härlig jul och ett Gott nytt år!

Önskar alla vi på Alfa Laval!

Hem & Inredning

Stelton Termos, 1L

Gåva 1

När Erik Magnussons ikoniska termoskanna EM77 lanserades 1977 var den i stål och idag 40 år senare är den fortfarande populär. Förutom de patenterade vipplocket medföljer även ett skruvlock, vilket rekommenderas att användas utomhus t ex. på picknick. Volym 1 liter.

Kosta Linnewäfveri Pläd

Gåva 2

En underbar ullpläd at svepa om sig en ruggig höstdag. Materialblandningen gör den mjuk, lätt och ändå värmande. Kommer i det klassiska mönstret "gåsöga", ett mönster som står sig genom tiden. Storlek: 130 x 170 cm. Material: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester, 5% kashmir.

Hälsa & Fritid

Kabintrolley

Gåva 3

En smidig trolley för den snabba resan. Är utrustad med 4 svängbara hjul, lås och är gjord av ABS-plast. 33 liter. Mått: 54 x 33 x 19,5cm.

Blaupunkt Aktivitetsarmband

Gåva 4

Börja träna som nyårslöfte? Tjuvstarta med hjälp av detta aktivitetsarmband med bluetooth koppling. Bandet håller koll på puls, kalorier, steg, sömn och hjälper dig att nå dina dagliga mål. Går att koppla till både iOS och Android. Vid koppling till iPhone försvinner anti lost-funktionen, möjligheten att få notis om inkommande meddelande samt funktionen att via klockan ta bilder med telefonen. Kvar finns funktionerna alarm, kalender, stegräknare, tidtagarur, telefonbok, info om mottagna samtal, möjlighet att tala i telefon med hjälp av klockan, kom åt och spela låtar från Spotify, påminnelse om att aktivera sig, påminnelse om att dricka vatten, kalkylator samt sömnmätare.

Blaupunkt BT Hörlurar

Gåva 5

Anslut dessa slitstarka Bluetooth-hörlurarna från Blaupunkt till din smartphone eller AUX-ingång för att spela din favoritmusik i mycket bra ljudkvalitet. De mjuka, vadderade öronkuddarna ger maximal komfort.

Köket

Japanskt knivset Leif Mannerström

Gåva 6

Exklusivt 2-dels knivset i modern design med handtag i borstat stål och svart ABS för bästa greppvänlighet. Knivbladen är slipade med en speciell teknik för bästa skärpa. Leif Mannerströms logo är snyggt etsad på bladet.

Gjutjärnsgryta Monte

Gåva 7

En robust gryta tillverkad i emaljerat gjutjärn. Utsidan i en mattemaljering med dekorativ knopp i mässingsfinish. Tack vare materialets egenskaper blir värmefördelningen jämn över hela grytan samtidigt som den bibehålls länge. Locket är försett med små piggar som gör att vattenångan som kondenseras mot locket fördelas jämnt och fint över hela grytans innehåll. Perfekt till långkok och goda grytor. Dess emaljering gör den också möjlig att använda om du vill bryna kött eller grönsaker. Klarar de flesta typer av hällar inklusive induktion. Välj mellan svart eller senapsgul.

Le Creuset Ugnsform + kokbok

Gåva 8

En rektangulär ugnsform i stengods med en klassisk och funktionell design. Formen har många användningsområden och är perfekt för tillagning av till exempel lasagne eller ugnsstekt kyckling. Stengodsformen tål både ugn, mikrovågsugn och frys. Utöver ugnsform kommer även en bonusgåva i form av en kokboken Medelhavets Kök.

Välgörenhet – skänker istället min gåva

Gåva 9

Barncancerfonden

Gåva 10

BRIS

Gåva 11

WWF - Världsnaturfonden

Gåva 12

Läkare utan gränser

Gåva 13

Naturskyddsföreningen Skåne

    E-post (obligatorisk)

    Välj julgåva:

    Välj alternativ julgåva: