Sandforest Skärbräda i Trä

Skärbräda i trä från norra Europa. Skärbrädorna kommer med ett FCS certifikat och är efterbehandlat med solrosolja för bästa kvalité och hållbarhet. Det betyder att våra skärbrädor uppfyller högt ställda krav på att inte innehålla ämnen som är skadliga för dig och din mat och att din skärbräda håller länge. Oberoende tester och kontroller görs hela vägen från träslag till färdig produkt. Alla våra skärbrädor är tillverkade i Europa. Vi kan tillämpa märkning på skärbrädorna, skicka till sweden@sandforest.se för mer info.

Våra skärbrädor är inte bara gjorda med tanke på dig, utan också med omsorg om människor och miljö genom hela produktionen.

Sandforest Oblik Skärbräda i Trä

FSC Certifierade® | Oblik

En smart robust och miljövänlig samt hållbar skärbräda med avrinning. En produkt som passar ALLA och används i de flestas vardag. Kan om man har 2 st att den ena vänds upp och ner och sätts ihop eftersom design är oblik på kortsidorna. Kan då användas till serverings upplägg. Skärbrädan är producerad i norra Europa med FSC godkänd bokträ från Polen.
Framtagna med miljö- och socialt ansvar, samt testade och godkända för kontakt med livsmedel.
10% av använd energi kommer från sol. 100% av uppvärmningsbehoven kommer från produktion av träspån. Dessutom självklart med största respekt för mänskliga rättigheter och säkra arbetsförhållanden. En snygg och hållbar detalj i köket helt enkelt.

Finns möjlighet till märkning. Märkningen kan vara allt ifrån 5x5mm 900×600mm.

649,00 kr Ink. moms

Sandforest Rund Skärbräda i Trä

FSC Certifierade® | Bok

En stor rund skärbräda i träslaget bok.Gjort på återvunnet trä från Polen med FSC certifikat och efterbehandlat med solrosolja för bästa kvalité och hållbarhet.

Finns möjlighet till märkning (min 20 st). Märkningen kan vara allt ifrån 5x5mm 900×600mm.

Storlek: 350×40 mm

Vikt: 2,8kg

549,00 kr Ink. moms

Sandforest Skärbräda i Trä

FSC Certifierade® | Ek

Stor skärbräda i träslaget ek med silikonfötter. Gjort på återvunnet trä från Polen med FSC certifikat och efterbehandlat med solrosolja för bästa kvalité och hållbarhet. Finns möjlighet till märkning (min 20st). Märkningen kan vara allt ifrån 5x5mm 900×600mm.

Storlek: 450x300x30 mm

Vikt: 2,85kg

863,00 kr Ink. moms

Sandforest Pizzabräda

FSC Certifierad® | Bok

En rund pizzabräda i träslaget bok med slicespår. Gjord på återvunnet trä från Polen med FSC certifikat och efterbehandlat med solrosolja för bästa kvalité och hållbarhet. Finns möjlighet till märkning (min 20st). Märkningen kan vara allt ifrån 5x5mm 900×600mm.

Storlek: 350×20 mm

Vikt: 2,8kg

310,00 kr Ink. moms

Vill du bli återförsäljare?